Saturday, 2 July 2011

.:. kesah bersama en biskut saie .:.

en biskut.. hurm siapa dia yea.. satu nama unik khas yg ku berikan pdnya bg memadankan dgn character nya..
kitorang da lama berkawan tp rapatnya baru sekarang.. aneh kan.. itu la salah satu kepelikan yang aku sendiri x reti nak jawab.. 

jujur aku nie seorang yang sgt susah nak percaya cakap LELAKI haish soory yea.. tp byk sgt keraguan mungkin berpunca dari pengalaman yg lepas2.. di tipu dan di tipu lagi.. sbb tu sekarang masih SINGLE ehe.. but still im happy, sekali sekala ada jugak rasa sunyi but still tak banyak yang nak aku pikirkan ;)
tapi sejak rapat dgn En biskut.. aku jadi banyak memikir.. yang mana memikir nie bukanlah perkara yg aku suka buat unless perlu.. tp still aku pikirkan sal dia.. cara dia.. perbuatan dia.. haish naper naper ntah.. dulu bukan heran sgt nak main msg, tp sekarang.. ari2 kalau boleh nak buat report lengkap sal diri ku.. ahaha..

bila kami keluar, aku rasa happy jer and yg plg penting rasa secure, which is very rare for me kan? sehingga saat ini aku masih memikirkan en biskut :)..  memikir dan terus memikir dlm diam menyimpan rasa..

kenapa diri terasa ingin memiliki secara tiba2.. kenapa terasa diri ingin menjadi satu2nya nya wanita dlm hdpnya.. jawapanya .:. aku pun tgh pikir smpai sekarang ehe .:.




that's it for now .:. titik .:.




4 comments:

  1. waaa..best2..tp sape ek en biskiz tu.. =D

    ReplyDelete
  2. oo..dah ade orang sayang ye.. eh akk ade blog baru rupenyer...hm,,rindu la..lame kite tak chat.. :) kan?

    ReplyDelete
  3. opah: akk jer syg org.. org x syg akk pun huhu.. samer la akak pun rindu sgt.. bz dgn kerja baru..

    ReplyDelete
  4. atul: aper yg bizkiz nyer nie ehe.. nnti meh sini kiter ajar eja biskut ehe

    ReplyDelete