Friday, 24 June 2011

.:. sedikit tgg diriku .:.

salam...
hye kalian.. aku baru lagi berjinak2 membuat blog nie..
create account da lame, tp x publish apa2 pun sbb x brape cerdik sgt..
so kena byk blaja setting2 dia semua ;)
nie kira 1st attempt la, 1st time nak tulis x terkuar apa2 idea pun..
aneh jugak sbb pd dasarnya otak aku jns ligat memikir..
mgkn terlalu memikir apa yang nak tulis smpai kan jadi "blank"..
kemudian aku menung pikir punya pikir.. maka lantaklah..
ku tulis la apa yg aku suka.. itu la tujuan blog kan.. bebas berkata apa dlm diri
dan kalau boleh x nak diadili ;)
secara ringkasnya pengenalan diriku.. namaku norziela hakim..
byk da nickname yg dpt dri nama sependek nie,
dan umurkuu ermm boleh tahan la berumur ;)..
sekarang sedang bekerja di dataran maybank bangsar.. ini kerja ke 6 dlm masa 3 thn..
huhu dasyat kan, sek tukar kerja jer.. tp kalau x cuba x taw kan..
hidup kena jangan cepat selesa.. cari yg terbaik tuk diri kita.. ;)



haaaa nie la geng2 bas sekolah ehe.. dlm erti kata lain nie la geng ofis di etiqa..
disebabkan tinggi melampai.. so aku posing belakang2 sikit la..
sajer x nak duk depan nanti ada x masuk frame..
so total kerja sini da ermm hampir masuk 7 bulan..
bagi kategori tukar2 kerja cam aku, nie kira da pencapaian abis baik da..
kerja di sini x memberi kepuasan, cuma environment dia buat kita rasa happy ;)
nak kerja rase x bosan, dan a place to call my 2nd home..


thats it for now.. .:. titik.:.